Operacinoi Fshesa: 4.346 arrestime

1125

 

Vazhdon operacioni famëkeq “Fshesa” që nga muaji gusht i vitit të kaluar. Deri tani, që nga fillimi i operacionit, ka pasur këto rezultatet e mëposhtme:

U ndaluan për kontroll në komisariatet e policisë 71.722 të huaj.

U arrestuan 4.346 të huaj për shkak se ata nuk i përmbushin kërkesat ligjore në vendin e banimit.

U arrestua n 57 persona (të huaj dhe grekë) për posedim të paligjshëm të armëve të zjarrit, posedim të drogës, trafikimit të emigrantëve të paligjshëm, trafikimit të dokumenteve të udhëtimit të falsifikuara, strehim për një numër të madh të njerëzve dhe për lehtësim posedimin e tyre, kontraban të të cigareve, tregëti të paligjshme, vjedhje, falsifikime etj.

U kontrolluan  519  shtëpitë në prani të  prokurorisë
Këtë e pëlqejnë %d blogues: