Pamela Anderson: “Nuk mendoj se jam ndjerë ndonjëherë e bukur”

pamela55

Ajo ishte simbol seksi në vitet 90. Fotot lakuriq e kanë stolisur çdo dhomë adoleshent dhe kanë bërë njerëzit të panumërta për të akomoduar ëndrrat e tyre. Arsyeja për 45-vjeçaren Pamela Anderson e cila i dha këto ditë një intervistë në internet për buzzfeed duke karakterizuar seksin simbol i cili gjuan akoma më shumë:

“Perëndi, unë me të vërtetë nuk e di nëse unë ndonjëherë ndjeva se isha e bukur. Unë nuk e besoja. Do doja që të isha joshëse . Unë besoj se në qoftë se je duke shkuar për të dalë në TV dhe do që të jesh e bukur dhe rrezatues, duket e natyrshme se duhet ta prapa në shtëpi. Sot, natyrisht, gjërat ndryshuan. Unë ndihem shumë i ndryshëm që kur kam qenë në faqet e “Playboy””, thekson ajo.