Papandreu pro emigrantëve për të votuar

1336

papandreu-votimet

Papandreu: “Qeveria prek frymën e reformave”
Në një deklaratë pro emigrantëve ish- kryeministri Jorgo Papandreu ka theksuar se fryma reformatore është një goditje e heqjes së drejtës së emigrantëve për “të zgjedhur dhe zgjedhur” në zgjedhjet vendore për emigrantët që banojnë ligjërisht në Greqi. Z. Papandreu thekson se ka një “ndryshim në perceptimet, qëndrimet dhe sjelljet që na mbajnë në robëri në atë që na çoi në krizë.”
Ish kryeministri theksoi gjithashtu se e gjithë kjo po ndodh “, në një kohë që kërkon veprim të vazhdueshëm dhe intensiv të reformave për të trajtuar problemet reale që shqetësojnë vendin dhe për të zhvilluar termat dhe kushtet për më shumë demokraci, barazisë. “
Këtë e pëlqejnë %d blogues: