Programi i shqiptares, një nga 10 më të mirat e botës

1255

Programi i bodigardes dhe psikologes shqiptare për mbrojtjen e fëmijëve, një ndër 10 më të mirët në Botë. Shqiptarja me programin për mbrojtjen e fëmijëve, përbën për të parë herë një nga programet më unik, cilësuar nga TheRichest si një nga 10 më të mirat e botës

trajnimi

Ndërgjegjësimi situatës është kursi i parë i veprimit në vetë mbrojtje, kjo më shumë për fëmijët e pasur, të cilët janë në kujdesin e grave përkatëse kërkojnë një siguri shtesë . “NannyGuards” është kompania e parë në botë që ofron një dado hibrid me trajnimin e sigurisë të ofruara nga Athena Akademi e krijuar nga bodigardja dhe psikologe Denida Zinxhiria. Kompania Athena Akademi & NannyGuards me qender Dallas, Texas në SHBA dhe në Londër, që ka lënë gjurmë të mira për veprimtarinë e sigurimit dhe për klientët që kanë marrë këtë kompani për fëmijët e tyre.

Të gjitha NannyGuards kalojnë nëpër një kontroll të një sfondi gjerë të kryer nga një firmë private e hetimeve para rekomandimit të një familjeje . Kompania me qendër  Dallas, Texas në SHBA dhe në Londër “Athena Akademia” është me përvojë pune në zbatimin e ligjit federal, hetimin e njerëzve, që udhëton në mbrojtje jashtë shtetit dhe trajnimin e truprojeve dhe për gratë që kujdesen për fëmijët . Nanny Guards ka filluar nga konsulentët e sigurisë për të trajnuar dado tradicionale ( gra që përkujdesen për fëmijët)  për familjet që duan më shumë paqe e përkujdeseje, ku ajo ka lidhje me sigurinë e fëmijëve të tyre. Nanny Guards nuk është vetëm, një ofrues të shërbimit të sigurisë, ajo është një grup shërbimi i sigurisë i specializuar në mbrojtjen e fëmijëve. Çmimet për një dado të trajnuar me këtë shërbim mund të urdhërojë një pagë filluar nga 50,000 $ në vit .

DONA NE FOCUS

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: