Qytetarët “Vullnetarë” në ndjekje të emigrantë të paligjshëm në Moskë

moska5
E pabesueshme ! Në kontekstin e operacionit “Shenjë” që do të mbahet çdo të premte me objektiv azerbajxhanasit dhe Kaukazit. Tani operacionin “shenjë” ka ndërmend të aktivizojnë të premten autoritetet ruse, ku parashikon që qytetarë vullnetarë që do të kërkojnë emigrantë në shtëpitë dhe në vendet ku ata rrinë. Objektivi do të jetë kundra emigrantëve të paligjshëm nga Azerbajxhani dhe Kaukazit, të cilët janë në qendër të objektivit pas episodit të kohëve të fundit, ku një nga Azerbajxhani godit me thikë për vdekje një rus, i cili bëri një shëtitje me të dashurën e tij në rrugët e Moskës.