Rama duhet të ktheje sytë nga PS ne Greqi

1110

qirici ne fb

Rama duhet të ktheje sytë nga PS ne Greqi, Velia po e shkatërron atë! Keto ishin fjalët e disa emigrantëve të cilët përjetuar ditën e shtunë një zënie me grushta me prtagonistë dy kryetarë apo kordinator rethesh. provokimet e Artur Qiricit ish kordinator i PS Dega Greqi dhe tashmë nënpunës ( n/drejtor në Portin e Durrësit ) ka ndikuar ne rritjen e tensionit brenda kesaj strukture. Por më parë është larguar e deleguara e Partisë së Pasokut për sektorin e emigracionit zonja  Dhimitrakopulou dhe më pas kanë filluar grushtat dhe dhuna brenda në sallë. Menjëherë është thirur policia në kërkim të saj është një kryetar i nje rrethi.
PS në Greqi është e përçarë që me ardhjen e Erion Velisë, njeriu që shkatërroi këtë strukturë, një njeri që fitoi besimin e Ramës por që pa ja shpërblen në këtë mënyrë. Përçarrja e kësaj strukture përmban firmën dhe vulën e Erion Velisë….

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: