Rama në tavolinë me ambasaden greke

1051

zbulohet enigma ne focus

Më në fund zgjidhet enigma përse ky kryeminister i çmëndur përdori dhunë mbi protestuesit në Tiranë. Është media greke që publikon më në fund që Rama ka bërë në pasditen e dites se shtunë një takim të organizuar nga Ambasada e Greqisë në Tiranë lidhur me biznesin grek në Shqipëri.

Për të rritur investimet në Shqipëri kryeministri Rama ka ftuar biznesmenët grekë, gjatë takimit me përfaqësues të kompanive greke në Tiranë, Rama siguroi se : ” Ne do të bëjmë çdo gjë të mundshme për të përmirësuar shërbimet tatimore dhe doganore dhe për të bërë këtë premtim realitet , është e nevojshme që partneriteti me bizneset kërkon për të luftuar të gjitha dukuritë negative .

Takimi u zhvillua gjatë një tryezë të rrumbullakët në lidhje me investimet greke në Shqipëri, të organizuar mbrëmë, nga Ambasada e Greqisë në Tiranë dhe Zyra e Çështjeve Ekonomike dhe të Biznesit (ISD), me mbështetjen e Komisionit Parlamentar informale për investimet greke Shqipëria, e cila është themeluar me iniciativën e Kryeministrit të Shqipërisë. Takimi bëhej në një kohë paralelë me protestën e të rinjëve që protestonin për vrasjen e Kudret Kumes ( Ilia Kareli) nga shteti grek. Rendesi për kryeministrin kishte që të zhvillohej ky takim, se sa prononcimi i tij lidhur me keqtrajtimet e shtetasve shqiptar në Greqi, në një kohë kur mediat greke për më shumë se dy javë nga dita në ditë po nxjerrin prova te reja. Kryeministri Rama tregoi edhe njëherë se nuk jeton me situatën në Shqipëri.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: