Samaras do zhdukim Agimin e Artë

1020

samaras ne izrael 44

Zero tolerancë ndaj nazizmit, Demokracia në respekt me ligjet është më e fortë se ekstremizmi. “Zero tolerancë për nenazismin, do të zhdukim Agimin e Artë nga jeta politike e vendit”, deklaroi kryeministri Antonis Samaras duke folur në izraelite forum biznesi greko-izrael në Jeruzalem. Kryeministri e cilësoi Agimi e Artë një turp për çdo vend dhe për Greqinë ku humbi 10% të popullsisë së saj gjatë okupimit gjerman. Udhëheqja e Agimit të Artë është në burg dhe se shumë anëtarë drejtues janë të arrestuar. Demokracia në respektin për ligjet është më e fortë se ekstremizmi…
Këtë e pëlqejnë %d blogues: