Samaras: Nuk do të marrim masa të reja antikrize !

829

 

????????? ??????? ??????? ?????????? ?????????? ??????? ?.

Në një intervistë ne gazeten “Proto Thema” kryeministri grek Antonis Samaras përjashton kategorikisht mundësinë e marrjes se masave të reja per muajin shtator, duke thënë hedhur poshte zera per ata qe parashikojne te kunderten, duke theksuar se, ne do të vazhdojmë për të hedhur poshtë ato zera qe thone se qeveria do te marre perseri masa te reja…” Ne interviste kryeministri grek thote midis te tjerave se: “lufton” edhe për uljen e TVSH-së , ndërsa per tatimin luksoze, thotë se duhej bere një vit më pare, me qellim  qe të mos shkurtoheshin perseri  pensionet dhe pagat e ushtarakëve …

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: