Shqiptari merr leje nga burgu dhe arratiset!

784

burgu naflpio

Nuk u kthye më me daten 11 korrik, ashtu sic duhet të ishte kthyer pas lejes gjashtë-ditore qe ju dha sipas rregullave,  dhe menjëherë nga drejtoria e burgut eshte konsideruar si nje i arratisur . Por tashme 40 vjecari shqiptar i konsideruar si i arratisur i bashkohet edhe  400 te denuarve te tjere, cilet kane marre leje dhe nuk jane kthyer me. Sipas mediave greke shqiptari kishte bere te pamunduren per te nxjerre nje leje nga Keshilli i Burgut te Nafplios. Pasi ka beret e munduren lejen  shqiptari 40 vjecar i denuar me 6 vjet burg per vjedhje dyqanesh, ka gezuar lirine, duke mos u kthyer me sipas afatit me 11 korrik te 2013. Sot drejtori i burgut ka njoftuar policine, e cila nga ana e saj ka filluar kerkimet per kapjen e tij.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: