Si mund ta urresh këtë vajzë!

Ajo është zgjedhur për dy vite me radhë si femra më seksi në botë. Dhe, kjo nuk ka se si të mos shkaktojë xhelozi tek koleget e veta. Bëhet fjalë për Kate Upton, e cila me sa duket urrehet nga ana e modeleve të tjera. Kjo bëhet e ditur nga ana e një prej zëdhënësve të saj, që nuk ka dashur të identifikohet. Por Kate mund të qëndrojë e qetë, pasi janë të shumtë ata që e adhurojnë.

kate 55