Sophie Turner, avokatja me surpriza më të mira me fotot në Twitter

1644

avokatja 44

Sophie Turner, avokatja nga Australia u bë e famshme pas fitores në show “Gala” që kërkonte një supermodele. Të befasuar fansat e saj janë duke postuar disa foto ku ajo është parë në një bikini duke shijuar diellin. Sophia e nisi modelimin në moshën 14 vjeç, por suksesin më të madh në kategorinë e “supermodeles” e ariti në kohët e fundit kur ajo fitoi në show “Kërko për një supermodele” në Australi. Tashmë një bjonde, e njohur për trupin e saj të përsosur fizike dhe bujare, është 26 vjeçe dhe punon avokate, një detyrë kjo e kombinuar më së miri me modelimin e saj.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: