Australi: Të padëshirueshëm deputetët e “Agimit të Artë”

1156

australia“Nuk ka vend për politikanët tillë në kombin tonë”, ishin fjalët e Kryeministrit të Australisë, znj. Julia Gillard, duke iu referuar për anëtarët e Agimit të Artë, duke u bërë të qartë se nuk i dëshiron në Australi. Kryeministria e Australisë znj. Gillard, duke folur për gazetën e diasporës  “Bota e Re” tha se nuk do t’u jepet viza për anëtarët e partisë së “Agimi i Artë ‘, ku synojnë të vizitojnë Australinë.

“Ne kontrollojmë çdo person i cili ka për qëllim të vizitojnë Australinë dhe, natyrisht, ne kemi lirinë e shprehjes në vendin tonë. Edhe ata që kanë mendime më të padurueshëm, nuk heshtin në Australi. Megjithatë, në qoftë se dikush dëshiron të hyjë në vendin tonë dhe për të na sjellë këtu idetë e neveritshme , nuk do të lejojmë atë. Nuk ka asnjë vend në kombin tonë për politikanët të tillë dhe ideve të tilla politike, “tha ajo.

“Agimi i Artë” është duke u përpjekur për të hapur zyra në Australi, dhe para rreth një muaji deputeti partisë, Elias Kasidiaris tha në një transmetim për radio diasporën 3CHY në Melburn se anëtarët e parlamentit doni të vizitoni në Australi
Këtë e pëlqejnë %d blogues: