Zhurmë për “eksogjinin” e vogël

ufo 2Historitë në lidhje me trupin e balsamuar të një qenie të çuditshme,bën që shumë të besojnë se është e një alieni, që javën e kaluar në internet po marrin dhe po i japin një rëndësi të madhe.Ky trup i huaj “eksogjini” është i vogël vetëm 15 cm. U gjet në Kili më shumë se dhjetë vjetë më parë.ufo 4

Fotot janë të vërteta ?!

Kjo krijesë do të paraqitet në një dokumentar të ardhshëm dhe të titulluar, Sirius, e cila merret me UFO-t, nga Dr. Steven Greer, i cili vetëm kohët e fundit ishte një anëtar i një organizate subversiv, duke u përpjekur të bëjnë presion qeverisë amerikane, në mënyrë që ky zbulim i fundit, të zbulojë ekran një informacion në forma të supozuara të jetës jashtëtokësore në Tokë.

Kjo krijesë ishte zbuluar më 19 tetor të 2003, kur një vendas i quajtur Oscar Munoz, ishte duke kërkuar për sende me vlerë historike në shkretëtirën Atacama, në një qytet fantazmë e La Norris.

Në një kohë që vendasi Munoz ishte duke gërmuar pranë një kishë të braktisur, ai gjeti një lecke të bardhë, dhe kur e hapi atë zbuloi me frikë (siç është raportuar nga një gazetë lokale): “Një skelet të çuditshme, jo më e madhe se 15 cm. Ajo ishte një krijesë me dhëmbë të forta dhe me një fytyrë të fryrë. Trupi ishte kampouroto dhe kishte ngjyrë të errët. Ndryshe nga njerëzit, skeleti kishte nëntë krah. ”

Duke shqyrtuar fotografitë origjinale të qenies, biologu i Universitetit Arturo Prat, Walter Sainfelnt, deklaroi për gazetën La Estrela de Arica: «Nuk ka asnjë dyshim se është një gjitar, dhe unë jam shumë i sigurt se është njerëzore”. Ai shtoi, megjithatë, se një studim shumë më i plotë i plazmës do të jetë në gjendje të përcaktoj sasinë saktësisht të qenit se çfarë është.

ufo 3