Tag: , , ,

Shoqata ʺShqipëria” dhuron një botë me libra

Reportazh nga Laureta PETOSHATI  /  Ndërsa bisedon me zotin Ilirjan Dhima, Kryetarin e Shoqatës humanitare dhe patriotike ʺShqipëria”, e cila e ka qendrën e...

Himara nuk është minoritare

Berisha: Himara nuk eshte minoritare, nuk mund të vendosi Kokëdhima me një antishqiptar si Pirro Dhima. Ish-Kryeministri Berisha ka deklaruar se Himara nuk është...

Reagon deputeti grek Pirro Dhima

Me njëherë pas miratimi të ligjit për ndarjen administrative në Shqipëri ka pasur edhe reagime zyrtare nga Greqia. Një nga këto reagime ka qenë edhe ajo e...