Category: Greqi

Njohja e patentave shqiptare në Greqi,vetëm 70 shqiptarë e kanë marrë atë. Arsyeja…?

Gjithë kjo zhurmë që u bë dhe u mirëprit nuk ishte gjë tjetër vetëm “një vrimë” në ujë për shkak të sabotimit të Ambasadës sonë… Një...

Greqi: Ngrijnë procedurat e nënshtetësisë greke në Athinë dhe Selanik

Më 12 tetor 2020, ligji i ri 4735/2020 i Ministrisë së Brendshme u botua në Gazetën Zyrtare , i cili përmban, ndër të tjera, dispozita për ndryshimin e Kodit...

Greqi / Bie në pranga për të 77-tën herë që nga viti 2011

Ky është një burrë 34-vjeçar që nuk është arrestuar një ose dy herë, por 77 herë nga 2011 deri më sot Policia nuk ka bërë idenditetin e tij… Duket e...

Bashkia e Athinës: Mbështet kompanitë e prekura nga pandemia…

Bashkia e Athinës vazhdon të mbështesë kompanitë e qytetit që janë goditur nga pandemia dhe të punësojë mijëra punonjës në përpjekjen e saj për të...

Greqia nga neser pagesa 1.2 miliardë euro për fermerët dhe blegtorët.

Ministria e Zhvillimit Rural dhe Ushqimit, përmes OPEKEPE, do të fillojë një breshëri pagese nga nesër, me shumën totale që do të kreditohet në llogaritë e...

Koumoutsakos : Greqia pjesë e Qendrës Ndërkombëtare për Zhvillimin e Politikës së Imigracionit

Greqia mori pjesë sot për herë të parë si vëzhguese në takimin e Bordit të Drejtorëve të ICMPD dhe u përfaqësua nga Zëvendës Ministri i Emigracionit,...

Greqi/ 1500 azilkërkues janë zhvendosur në Gjermani

Një grup prej 86 azilkërkuesish u nisën sot për në Hanover, Gjermani. Këta janë fëmijë që përballen me probleme serioze shëndetësore, së bashku me...

Greqi : Motorri i merr jetën studentes 19-vjeçare nga Shqipëria

Apel për dëshmitarët okularë për aksidentin automobilistik që i kushtoi jetën 19-vjeçares nga Shqipëria. Ditën e shtunë, familja dhe të afërmit i dhanë...

COVID-19 / Greqia kthen dy autobusë me punëtorë sezonal shqiptarë që ishin nisur për të punuar

Punëtorë shqiptarë të cilët ishin të destinuar për Greqinë, por nuk arritën të kalonin kufirin u gjetën pozitivë në Covid-19. Gjatë provave të shpejta të...

Greqi : 108 vdekje, 522 të intubuar dhe 2.311 raste të reja.

E rëndë sot për Greqinë. Një rekord “i zi” me 108 vdekje nga koronavirus u vendos sot më 21 nëntor. Organizata Kombëtare e Shëndetit Publik njoftoi...