Shpetim Zinxhiria

Epidemiologu amerikan : “Njerëzimi të përgatitet për një pandemi më të keqe”

Epidemiologu amerikan Michael Osterholm, drejtori i Qendrës për Kërkimin dhe Politikën e Sëmundjeve Infektive (CIDRAP) në Universitetin e Minesotës dhe një...

Kriza ekonomike nga COVID-19: BE i jep Kosovës edhe 26.5 milionë euro

Kosova ka nënshkruar kontratën me BE-në për ndihmën që do t’i jepet shtetit tonë nga Bashkimi Evropian në vlerë prej 26.5 milionë eurosh. Këto para janë...

Një zbulim i rrallë në qendër të Athinës

Një zbulim i rrallë, ndoshta një kokë nga një kolonë hermetike, u gjet në qendër të Athinës në një thellësi nga toka 1.5 metër, raportojnë mediat vendase....

Shqipëria, e gjashta në Europë për rritjen e lartë të borxhit, e fundit për mbështetjen për ekonominë!

Në fund të 6-mujorit të parë 2020, borxhi publik në vend arriti në 80% të Prodhimit të Brendshëm Bruto (PBB), me një rritje prej 13.8 pikë përqindje, në...

Zoti kryeministër! Ja çfarë humbasin shqiptarët nga marrëveshja JUAJ me Greqinë

Mos i provokoni emigrantët me lajme të tilla në kohë pandehmie…! Lëre propagandën nga Surreli dhe hajde këtu në Greqi dhe shiko se çfarë humbasin...

Mitsotakis: Lockdown nga e shtuna deri në 30 nëntor

Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis ka shpallur vendimin për mbylljen thuajse të përgjithshme të veprimtarive në vend, nga mëngjesi i të shtunës deri në 30...

Tronditet Ballkani: Pandemi dhe tërmet…

Greqi : Gjendeti vdekur anës rrugës shqiptari 40-vjeçar, babai i një fëmije të vogël.

Ngjarrja ka ndodhur dje. Oficerët e policisë po hetojnë të gjitha mundësitë për 40-vjeçarin shqiptar  i cili u vra në Skepasto, Kalavrita Rrethanat në të...

Zoti kryeministër, largoni nga Ambasada edhe anti-shqiptarin e fundit

E pabesueshme por një realitet. Kemi dhe ne tipa partiak anti-shqiptar, që duhet të ishin larguar me kohë për sabotim në mësim e gjuhës shqipe në Greqi. Ky...

Greqi : Sot gjyqi i Agimi i Artë, pritet vendimi

Sot në orën 11:00 të mëngjesit, në Gjykatën e Parë Penale të Apelit me tre Anëtarë, do të shpallet vendimi i gjyqit të Agimit të Artë. Ndalesat në punë...