Greqi

Emigracion

Korrupsioni

Sociale

Kornizë rajonale për kapitalin human, Shqipëria të qarkullojë rikthimin e “trurit” nga diaspora

Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal (RCC) po udhëheq një strategji rajonale që ka për qëllim përmirësimin e kapitalit njerëzor nëpërmjet rritjes së aftësive...

Read More

Letra e një babai drejtuar vajzës së tij: “Eja, vajza ime e vogël, më shpesh tani që jam akoma këtu”

Letra e një babai për vajzën e tij: Nuk ka asnjë që nuk është i pavdekshëm. Edhe prindërit tanë. Për sa kohë që njerëzit tanë janë afër nesh, ne priremi...

Read More

Politika

Ekonomia

Opinion

rajoni

Bota

Intervistë

Shendeti

Coronavirus: Ja cili vend ka më shumë raste, 1.17 milionë në Evropë dhe 4.51 milion në të gjithë botën !

Bashkimi Evropian ka vaksinuar të paktën një dozë në 64.5% të popullsisë së tij...

Çfarë ndodh me efikasitetin e vaksinës pas dozës së dytë?!

Mbrojtja e siguruar nga dy doza të vaksinave të koronavirusit Pfizer/BioNTech dhe...

Greqi: 20 vdekje, 3,605 raste, 240 të intubuar nga coronavirusi

Rastet e reja të konfirmuara të regjistruar në 24 orët e fundit janë 3,605, nga të...

sporti

Letersi

Life Style

ShowBiz

Mjedisi