Category: Opinion

Çfarë po i mungon sot policisë që nuk po përfaqëson atë polici që duam?

SHPËTIM ZINXHIRIA/ Punonjës të Policisë së Shtetit vijojnë të përfshihen në episode të shkeljes së rëndë të ligjit. Ka shumë vite që kjo polici ende nuk...

Pas 30 vitesh simulim kanë qeverisur spiunët e PS dhe spiunët e PD…!

Shaban Murati / Qeveritë e Partisë Demokratike kanë qeverisur me spiunët e vet të sigurimit të shtetit dhe me spiunët e PS të sigurimit të shtetit. Qeveritë e...

Greqi: Dy vite më parë shqiptari vdes në punë, familja dhe shokët e tij kërkojnë drejtësi

Luan Pacani / Një aksident i rënde në punë me pasoje vdekjen dhe një drejtësi e pa vënë në vënd. Ai po bën 2 vjet që është larguar nga kjo jetë fizikisht,...

DILEMA MES NJĒ FRIKE NGECJE DHE NJĒ ECJE PA DILEMĒ PERPARA

Opinion nga RUDINA PAPAJANI / Në jetën e përditshme kemi “luftë” të çastit apo ditëve ku vështirësitë vijnë pa kuptuar dhe ulen këmbëkryq në shtëpitë...

Bota nuk te detyrohet asgje, duhet ta fitosh vete jeten…

Opinion nga Isidor Koti/ Gjithmonë degjojmë adoleshentët që ankohen “Çfare të bëjmë, ku të shkojmë?” – Dhe përgjigja ime është kjo: Shko në shtëpi,...

Dinjiteti si thelb ekzistencial ne pasiguritë e “Erës Moderne”!

Opinion nga RUDINA PAPAJANI Argument Duke u ndalur në ditët e sotme termi dinjitet vjen si ndërveprues e lidhur ngushtë kjo me respektin dhe sjelljen e duhur deri...

Lamtumirë Leonora! Ne nuk të shpëtuam dot…

Alma Ahmetaj / Sa herë që fëmijët jetimë të Lonorës të të shohin në sy, uli sytë përdhe dhe mos guxo t’i ngresh më. Skuqu nga turpi… sepse turpi të...

Stefa : Shqipëria po “vdes”, ndërsa ne rrimë e vështrojmë…

Opinion nga ARDI STEFA / Pa diskutim që zbulimi i një bashkëpunëtori të Sigurimit të Shtetit është një lajm shumë serioz. Edhe kur dëgjon që Luiza Gega fitoi...

“Po bashkëpunon kollaj me ata që na kanë vrarë!” – Aktori i njohur shpërthen kundër Ramës

Aktori i njohur Florian Binaj ka kërkuafr sot reagim të të gjithë shoqërisë ndaj politikave të qeverisë për çështje si bashkëpunimi me Serbinë në kuadër...

Reth zhurmës e debatit…

Opinion nga Festim Zaçe / Zhurma e krijuar ditët e fundit rreth takimit së ditës së shtunë në Ambasadën Shqiptare në Athinë mes përfaqësuesve të shtetit...