Tag: , ,

Në sistemin e drejtësisë disa duhet të çohen në burg

  TIRANË  –  Në një vend si Shqipëria që është anëtar i NATO-s dhe aspiron të jetë pjesë e BE, elitat politike dhe kriminelët nuk mund të...

Ambasadori Donald Lu: Mos shisni votën!

Apeli për të mos shitur votën dhe për të mos votuar kandidatët e inkriminuar ka ardhur edhe nga ambasadori i SHBA në vendin tonë, Donald Lu. Nga Korçë, ku...