Greqia merr kestin e tretë nga Eurogrupi

Ekonomi Greqi

Gazeta Frankfurter Rundschau shkruan: “Eurogrup liron 6.7 miliardë.

Me mbarimin e programit, Greqia do të kthehet në rendin e ditës dhe çështjen e lehtësimit të borxhit – një çështje delikate politike. Shumë vende të eurozonës do ta kenë të vështirë të justifikojnë lëshime të tjera në Greqi