Itali: Ulje e përkohshme e taksave të karburantit, njoftoi qeveria

73

Kjo është një “rënie e luhatshme”, e cila do të lidhet me situatën ekonomike, për shkak të zhvillimeve në Ukrainë dhe rritjeve të fundit të çmimeve.

Ministri italian për Tranzicionin Ekologjik Roberto Tsingolani njoftoi sot se qeveria Draghi do të ulë përkohësisht taksat e karburantit.

Kjo është një “rënie e luhatshme”, e cila do të lidhet me situatën ekonomike, për shkak të zhvillimeve në Ukrainë dhe rritjeve të fundit të çmimeve. Ministri italian shtoi se kjo lëvizje është bërë e mundur falë rritjes së të ardhurave të Ministrisë së Financave të Romës nga të ardhurat nga TVSH. Sipas përllogaritjeve fillestare, në një fazë të parë çmimi i benzinës në Itali pritet të bjerë me 10 deri në 15 cent për litër.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: