redaksi focusnews

Një tjetër i vdekur në Greqi koronavirus – 27 viktima në total

Lista e viktimave të koronavirusit në Greqi rritet, pasi së shpejti u njoftua vdekja e një burri tjetër në spitalin Hipokrat, Selanik, duke regjistruar vdekjen e...

Tsipras : “Vështirësia nuk është në zhvillimin e ideve të reja, por në mënyrën se si ne i lëmë pas të vjetrat.”

Ish-kryeministri i Greqisë Z. Aleksis Tsipras ka komentuar në profilin e tij ne Facebook midis të tjerave se, Udhëheqja Evropiane ose do të lërë pas këtyre...

Luan Zyka : Bie poshtë spekulimi me coronavirusin (Video)

Koronavirusi SARS-CoV-2 që po kërcënon njerëzimin nuk është prodhuar nga njeriu në laboratorët shkencorë, por është produkt i evolucionit natyror. Në këtë...

“Pandemia” globale e ndotjes së ajrit, 8.8 milion vdekje të parakohshme në vit,

Vëmendja e njerëzimit kohët e fundit është përqendruar në një pandemi të mundshme nga coronavirusi i ri, por njerëzimi tashmë po përballet me një...

Chiara Ferragni dhuron të ardhurat nga koleksioni i saj në luftën kundër koronavirus!

Chiara Ferragni që nga momenti i parë përmes mediave sociale u bëri thirrje njerëzve që të qëndrojnë në shtëpi që të mos infektohen me koronavirus. Përmes...

Rihanna dhuroi pesë milion dollarë për luftën kundër koronavirusit!

Këngëtarja Pop dhe Fondacioni R&B Foundation Rihanna, Clara Lionel Foundation (CLF) ka dhuruar pesë milion dollarë për organizata të ndryshme për të...

COVID-19: Është dhjetëfishuar shkalla e transmetimit në Evropë

Vlerësimi i rishikuar që transmetimi i koronavirusit është rritur në shumicën e vendeve evropiane. Vlerësimi i rishikuar i Qendrës Evropiane për Parandalimin e...

COVID-19 / Zvicër: 10,714 raste dhe 161 të vdekur

Numri i infeksioneve të konfirmuara coronavirus në Zvicër ka arritur në 10,000 dhe njësitë mjekësore të ushtrisë po ndihmojnë spitalet të përballen me...

Coronavirus: 15.500 vdekje në Evropë, 268,191 raste

Vdekjet më të mëdha janë regjistruar në Itali (8 166) dhe Spanjë (4,089), janë dy vendet më të prekura në Evropë (regjistruar sot deri ne orën 18.00 të...

Coronavirus – Spanjë: Nga “shtëpitë e pleqve” një në tre të vdekur

Vetëm në rajonin e Madridit, 855 banorë të shtëpive të pleqëve kanë vdekur që nga shpërthimi. Një total prej 1,307 personave të moshuar të vendosur në...