Category: Aktualitet

Takim i fshehte…

  Mbrëmë ka patur një takim të fshehtë mes Edi Ramës dhe Saimir Tahirit. Ka patur dhe dy të besuar, të sejcilit, në takim. Takimi është bërë në...

R. GORO: Kujdes! “Fake News-i”, jo rrallë “fuck” edhe vetë atë që e promovon…

Për fillim, dy shënime shpjeguese: 1)Fake news = lajme të rreme, është një lloj i gazetarisë së verdhë dhe propagandës që mëton dezinformimin e qëllimshëm...

Greqi, prostitucioni “Made in Albania “, drejtohet nga një politikan shqiptar

Focus News / Na flasin dhe na bëjnë moral, aq sa na tregojnë dhe parimet demokratike se si duhet të zbatojmë ligjet ndërsa nga ana tjetër…Por… Sheshi...

Një familje refugjate kthen në polici mijra euro të gjetura në metro

Një familje refugjatë irakianë që jetonin në kamp qendrimi kthejnë në polici  mijëra euro të gjetura në metro të Berlinit… Ndodhi edhe kjo. Të premten...

Televizion i ri Fax News fillon transmetimet në Shqipëri

Focus News / Edhe një televizion i ri në Shqipëri, një televizion me gazetarë të njohur që pritet të dalë në fund të muajit. Tashmë do të jetë ”Fax...

Një punonjës i bashkisë Korçë ka humbur jetën gjatë punës.

 Policia e qytetit juglindor sqaron se “në fshatin Qatrom- Korçë, shtetasi A.Ç, rreth 55 vjeç, banues në fshatin Çiflig, (punonjës i Bashkisë Korçë) duke...

Kthehet skllavëria e emigrantëve në Evropë

Bashkimi Evropian ka shënuar rritjen më të madhe të skllevërve nga çdo pjesë e botës në 2017, me pranimin e 100,000 emigrantëve që luajnë një rol të...

2016 “Viti i Zi” për emigrantët në Evropë

Me “ngjyrat më të zeza” ka regjistruar raporti vjetor i UNHCR-së për krizën e migracionit për vitin 2016 . Një vit i shënuar nga një rekord i ri i...

Bamirësi : Nga burgu Alket Rizai mblodhi para për të ndihmuar një 8-vjeçare të sëmurë nga Kreta

Ndodhi dhe kjo…Mes të tjerëve për të mbledhur para për mjekimin e 8-vjeçares jashtë vedit janë midis tyre edhe i burgosuri shqiptar i shumë njohuri në...

Avokatja Kolaj : Sot me ty vdiq besimi, me ty mbaroi shpresa!

Nga Eni Kolaj ( Avokate) / Akoma nuk ka një reagim nga politika apo qeveria, në një kohë që shumë njerëz të ndryshëm kanë dënuar dhe po dënojnë...