Category: Greqi

Greqia : Në 895.44 euro, mesatarja e pensionit primar dhe suplementar

Ministria e Punës, Sigurisë Sociale dhe Solidaritetit Social njoftoi raportet e Sistemit të Unifikuar të Kontrollit dhe Pagesës së Pensioneve “ILIOS”...

Reagon Partia Potami (Lumi) për 12 milje në Jon: Njoftime të “këmbës”

Greqi / Me një deklaratë ka reaguar sot lidhur me zgjerimin e kufirit detar Partia Potami , ku  thekson se një çështje shumë serioze për vendin duhet të...

Greqia: Asnjë informacion nuk do ketë për fondet ne media

Keshtu është shprehur Drejtor i Grupit Parlamentar,SYRIZA-s, Kostas Zaharidis në një interviste për televizionin shtetëror ET-3, zyrtari i lartë i qeverisë...

Mitsotakis: Kursi evropian i Shqipërisë shkon përmes respektimit të të drejtave të pakicës greke

“Kursi evropian i Shqipërisë shkon përmes respektimit të të drejtave të pakicës greke”, tha Kyriakos Mitsotakis, kreu i Demokracisë së Re, gjatë...

Alexis Tsipras: Nuk do të publikojë letrën e dorëheqjes së Kotzias.

Tsipras “U informova se në zyrën time kishte një zarf të shënuar” personale e rreptë “. Kur të kthehem në Athinë do ta marr dhe do ta lexoj me...

Ndërhyn Prokuroria e Athinës për fondet “sekrete” të Ministrisë së Jashtme dhënë mediave shqiptare

Kryetari i Prokurorisë së Athinës, Vangelis Ioannidis, udhëzoi sigurinë e shtetit për të hetuar veprimin e mundshëm të ndjekjes penale. Ndërhyrja e prokurorit...

Deklarata e parë Kotzias pas dorëheqjes : “Bëmë një marrëveshje me IRJM-në, u bë nga një ish-ministër”

 Nikos Kotzias komentoi për atë që ka ndodhur në 24 orët e fundit. Ish-Ministri i Jashtëm bëri deklaratën e tij të parë zyrtare pas dorëheqjes së tij, para...

Tsipras: BE-ja të mos kthehet pas nga vendimi i refugjatëve

Deklarata se Bashkimi Evropian nuk duhet të kthehet  pas vendimet të tij mbi çështjet e imigracionit dhe refugjatëve ka theksuar Kryeministri Alexis Tsipras gjatë...

Virusi i Nilit Perëndimo në Greqi : 6-të vdekje të tjera brenda javë, 41 vdekje per 2018

Edhe 6-të raste të reja të infeksionit të virusit të Nilit Perëndimor janë raportuar që nga e enjtja e kaluar, vdekjet njerëzore janë regjistruar në mënyrë...

Dora e hekurt e Greqise: 542,396 shqiptarë të arrestuar për qendrim ilegal gjate viteve 2002-2017

Emigrantët shqiptarë të arrestuar për hyrje, ose qëndrim të parregullt zakonisht kthehen në Shqipëri sipas marrëveshjes së ripranimit ndërmjet BE-së. dhe...