Tag: , ,

PA AMERIKËN, “SIGURIA KOLEKTIVE” ÇORBË SHUMËKOMBËSHE

Azem PARLLAKU  /  “Ne të gjithë shohim komunitetin tonë të kombeve nën rrezikun e fronteve të ndryshme, ndërsa harku i paqëndrueshmërisë ndërtohet në...

Ngjela: Një Shqipëri më 10 milionë banorë sjell një ekuilibër të ri në Ballkan

Spartak NGJELA  –  Arsyeja pse nuk është pranuar kurrë një Shqipëri e fortë dhe e bashkuar, politikisht, si arsye politike, e gjejme realisht te politika...

NASA, njoftimi zyrtar : Çfarë do të ndodhë më 22 shtator ?…

Një tjetër teori për fundin e botës po flitet shumë këto ditë në internet. Sipas kësaj teorie të re, fundi i botës do të vijë këtë herë më 22 shtator...

Në sistemin e drejtësisë disa duhet të çohen në burg

  TIRANË  –  Në një vend si Shqipëria që është anëtar i NATO-s dhe aspiron të jetë pjesë e BE, elitat politike dhe kriminelët nuk mund të...