Burgim të përjetshëm për 52-vjeçarin shqiptar që vrau dhe varrosi vajzën e tij në Korfuz

336

Krimi ndodhi në natën e Vitit të Ri dhe tronditi mbarë publikun në natën e parë të 2019.

Burgim të përjetshëm për 52-vjeçari ka dhënë Gjykata e Igumenicës për vrasjen e vajzës së tij 28-vjeçare të kryer në natën e vitit të ri 2019, si dhe më pas për të humbur gjurmëmët e kishte varrosur në kopshtin e shtëpisë ku banonte.

Shkaku i vrasjes mendohet te jetë pasi vajza e tij shoqerohej me nje te ri nga Avganistani.

Nëna e saj, e cila jeton në Berat, nuk mund të vinte në Greqi për të ndjekur gjyqin për shkak të masave të COVID-19.