Greqi: Dy emigrantë të vdekur dhe gjashtë të plagosur në një aksident automobilistik

117

Dy të vdekur u nxorrën nga mbetjet e makinës dhe gjashtë të tjerë u dërguan të plagosur në spitalet në Serres dhe Drama.

Dy të vdekur dhe gjashtë të plagosur janë raporti i një aksidenti automobilistik me emigrantë, i cili ndodhi në orën 6.30 të mëngjesit në rrugën e vjetër nacionale Serres – Kavala, jashtë fshatit Krinida, Serres.

Sipas informacionit të parë të siguruar nga Policia Greke, ishte një automjet që transportonte imigrantë të paligjshëm.

Sipas të njëjtit informacion, automjeti në të cilin ishin gjithsej nëntë persona – në rrethana të paqarta makina u përmbys.

Kërkohet shoferi-trafikant.