Greqi :Termet 4.6 Rihter

28

Greqi: Tërmeti tani në Aigio – I ndjeshem dhe në Athinë…

Një tërmet ndodhi me përqendrim në Aigio – Të ndjeshëm në Atikë gjithashtu.

Një tërmet me madhësi 4.6 ndodhi në Aigio pasditen e së Enjtes, 3 Qershor dhe madje u ndie në zonën më të madhe të Atikës.