Greqi: Tre vajza 17-vjeçare, midis tyre dhe një shqiptare rrahën brutalisht një vendase 13-vjeçare, e cila është i shtruar në spital

174

Incidenti i dhunës midis vajzave të mitura, tre 17-vjeçare dhe një 13-vjeçare ndodhi herët në mbrëmje të hënën në Lamia.

Sipas “LamiaReport”, 13-vjeçarja u rrah në një park në Nea Ambliani në qytetin Lamia, ku disa fëmijë mblidhen natën. Sipas familjes së 13-vjeçares, pa ndonjë arsye serioze, fillimisht ka pasur një konfrontim verbal midis 13-vjeçares me tre vajzy 17-vjeçare.

Papritmas njëra prej tyre e përplasi 13-vjeçaren dhe më pas të tre filluan ta rrahin së bashku.

“E godisnin rrah dhe e hodhën poshtë. Ajo u shkel dhe u shkelmua. Motra ime po trajtohet për goditje që ka marrë në qafë, brinjë, bark dhe gjetkë. “Ne kemi ngritur padi dhe tani drejtësia ka fjalën,” i tha motra 13-vjeçares për “LamiaReport”.

Informacioni thotë se grupi i vajzave 17-vjeçare që rrahën 13-vjeçaren përbëhet nga një vajzë greke, një rumune dhe një shqiptare. Familja e 13-vjeçares ka udhëzuar kriminologun e njohur Apostolos Lytras të marrë përsipër çështjen.