Ish-ministri grek Pangalos: Jetoj me 370 euro në muaj, jam nën kufirin e varfërisë. Do të votoj për Demokracinë e Re, sepse kemi një luftë civile.

1053

Ish-ministri grek Pangalos: Jetoj me 370 euro në muaj, jam nën kufirin e varfërisë. Do të votoj për Demokracinë e Re, sepse kemi një luftë civile.

“Unë jetoj me 370 euro në muaj,” thotë Theodoros Pangalos, me ish-ministrin PASOK duke pohuar se atij i është konfiskuar pasuria nga Thesari i Shtetit.

Te dal për të shkuar ku? Dhe si mund të dal? Me çfarë të hollash. Nga njëra anë, integriteti im fizik është në rrezik nga subjektet e krahut të djathtë dhe të krahut të majtë. Nga ana tjetër, pensionet parlamentare arrijnë në 370 euro, “thotë ai, ndër të tjera, në një intervistë për “Proto Thema”

Duke vazhduar fjalët e tij, ai shtoi: “Ketu e pesë vjet kanë sekuestruar pensionin tim nga Thesari i Shtetit. Unë i kam marrë shumë herë ne telefon dhe askush nuk më ka përgjigjur në mënyrë të qartë. Mos më pyes se si jetoj. Unë jam nën kufirin e varfërisë. Unë dua t’i shoh ata të varur në sheshin e Sintagmës. Unë do të apeloj në Gjykatën e të Drejtave të Njeriut, do të bëj gjykime dhe do të festojmë të gjithë pas zgjedhjeve “

“Jo, SYRIZA nuk do të dalë më. Ajo do të marrë nën 20% te votave. Besoj se Mitsotakis do të marrë vetëbesim. Natyrisht unë do të votoj për Demokracinë e Re për herë të tretë në jetën time. Dhe unë do të votoj për ND, sepse kemi një luftë civile dhe unë duhet të jem kundër komunizmit në çfarëdo forme. Komunizmi nuk tërhiqe, dedagrohet. Parandalohet “.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: