Mbledhje grupi – Balla: Basha nuk e di për çfarë proteston

Kryesore Politika

Deputeti i Partisë Socialiste, Taulan Balla tha se Basha dhe protestuesit e tij nuk e dinë për çfarë kanë dalë në protestë.

Në një prononcim për mediat, pas mbledhjes së grupit të PS, Balla tha se vendi ka nevojë për punësim dhe mirëqenie.

Balla:“Unë mendoj që qoftë vetë Basha, por edhe protestuesit nuk e dinë pse protesojnë. Dini gjë pse protestojnë?! Ata duhet të ndajnë arsyen pse janë aty sepse ky vend ka nevojë për punësim dhe për reformën në drejtësi”.