MPJ në Greqi: Shmangni udhëtimet në Shqipëri…

245

Udhëzime për lëvizjen e shtetasve Grekë jashtë shtetit ka nxjerrë  Ministria e Punëve të Jashtme, për shkak të situatës së krijuar nga përhapja e koronavirusit

Në veçanti, Ministria e Punëve të Jashtme rekomandon që qytetarët të shmangin udhëtimet në vendet ku ka një incidencë të lartë të koronavirusit, pasi këto vende vazhdimisht marrin masa të reja që përfshijnë ndalimin e hyrjes dhe daljes së shtetasve të huaj…

Të kufizojnë lëvizjet në Shqipëri, Itali, Maqedoni Veriore dhe Spanja

Vihet re gjithashtu se:

– Me vendim të Qeverisë Greke, ekziston një kufizim në udhëtimet drejt dhe nga Shqipëria, Italia, Maqedonia Veriore dhe Spanja (Akti Legjislativ)