Shqipëria nënshkruan marrëveshjen me Kanadanë, ratifikohet marrëveshja për sigurimet shoqërore

Emigracioni Politika

Shqipëria dhe Kanadaja ka ratifikuar marrëveshjen e Sigurimeve Shoqërore.

Nëpërmjet një reagimi në rrjete sociale Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka bën me dije se tashmë qytetarët e dy vendeve gëzojnë të gjitha përfitimet e kontributeve pas hyrjes në fuqi më  1 gusht. “Lajm fantastik! Shqipëria & Kanadaja ratifikuan Marrëveshjen e Sigurimeve Shoqërore, duke u dhënë qytetarëve të të dy vendeve të drejtën të gëzojnë të gjitha përfitimet e kontributeve të tyre pas hyrjes në fuqi më 1 gusht”, shkruan Xhaçka