Unioni i Gjyqtarëve-Prokurorëve: “Bombardimet në Gjykatën e Apelit Athinë është një sulm ndaj demokracisë”

920

Unioni i Gjyqtarëve dhe Prokurorëve lëshoi ​​një deklaratë në në plasjen e bombës që u bë në mëngjesin e dites së sotme (premten) në Gjykatën e Apelit të Athinës në rrugë Loukareos, të tronditur dhe të shqetësuar në lidhje me këtë akt ndaj zyrtarëve të Drejtësisë, duke i kërkuar qeverisë të marrë masat e nevojshme të sigurisë për punëtorët dhe qytetarët që vijnë në gjykatat e vendit.

Njoftimi:

“Sulmi aktual i bombës në Gjykatën e Apelit të Athinës është një sulm ndaj Republikës. Ata që kohët e fundit kanë kultivuar luftën me drejtësinë që shpifnin zyrtarët e saj, le të marrin fund në fund përgjegjësitë e tyre. Gjyqtarët dhe prokurorët të cilët janë të angazhuar për detyrën e tyre kushtetuese nuk janë të dëmtuar nga aktivitete të tilla kriminale. Qeveria duhet të garantojë kushtet dhe kushtet e sigurisë për punëtorët dhe qytetarët që vijnë në gjykatat e vendit “, përfunon deklarata.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: