Category: Korrupsion

Zoti kryeministër a është korrupsion që Beqaj i dha Beqës 85 milionë lekë?

Shpëtim ZINXHIRIA / Zoti kryeministër vendi po vidhet nga njerëzit e kabinetit tuaj, dhe nga ana juaj ka një heshtje të plotë. Vidhet nga dita në ditë, aq sa...

Vila luksoze e kryetares së Gjykatës së Apelit dhe karburanti i prokurores

Vila, lokale dhe pika karburantesh. Këto janë pronat e një gjyqtareje dhe një prokuroreje në Korçë. “Fiks Fare” solli dje me pamje disa prej pronave të...

Ministri i antikorrupsionit mplekset me korrupsionin

Focus News disponon per drejtesine shqiptare mesazhet e këtij ministri të antikorrupsionit që kercenon një emigrant, pasi me pare sekseret e tij i kane marrë 2000...

Skandal: Bashkia falsifikon firmën e inspektorit të saj

Kur mungon llogjika humbet tolerenca dhe triumfon urrejtja! skandali sapo ka filluar me protagonistë  Bashkinë e Tiranës. Gjoba ndaj PD-së, inspektori i bashkisë:...

Çfarë fiton BE nga emigrantët ?

Emigrantët paguajnë1 miliardë euro në vit për të hyrë në Evropë. BE-ja shpenzon një sasi pak a shumë të ngjashme për t’i mbajtur ata larg nga kufijtë...

Deklaratë e Unionit të gazetarëve Shqiptarë

Tiranë –  Kriza ekonomike dhe financiare në media si dhe informaliteti po shumëfishojnë poshtërimin e gazetarëve në vend. Unioni i Gazetarëve Shqiptarë...

Turpi! E nxjerrin në lirim, sepse punoj mirë

Urim GJATA / Na flasin se në emër të Demokracisë se do bëjnë shtet, po një shtet në emër edhe të popullit, por në fakt veprojnë ndryshe. Duan të bëjnë...

Skandali: Bllokohet hetimi për naftën “Virgin”

Opozita nëpërmjet kryetarit të PD, Basha ka denoncuar bllokimin e hetimeve për skandalin e hedhjes në treg të naftës Virgin, i cili u hodh në tregun e...

Gazetarëve ju kërcënua jeta në Shqipëri, marrin azil politik në Suedi

Nga Suedia Urim Gjata /  Edhe një gazetare tjetër fiton strehim politik në Europën Veriore pasi iu kërcënua jeta e saj në Shqipëri.  Është Suedia që ka...

SHBA e BE: Poshtërim i popullit shqiptar, zbuluam tre kandidatë të ikriminuar

“Vendosmëria e dukshme e partive për të kandiduar njerëz të dyshuar për krime përbën një poshtërim të popullit shqiptar”. Kështu janë shprehur për...