Category: Kulture

Ansambli Kombëtar premton rikthimin e koreografisë së Panajot Kanaçit dhe Agron Aliajt.

Kalendar i pasur artistik me në qendër rikthimin e koreografisë së Panajot Kanaçit dhe Agron Aliajt. Ky është premtimi i Ansamblit  Kombëtar të Këngëve dhe...

Muzika etnofolk e popujve ballkanikë, në koncertin e Ansamblit Kombëtar

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve Popullore nesër do të përcjellë në skenë një koncert që jo vetëm do të përmbajë krijimtarinë më të mirë...

Stadiumi “Qemal Stafa” nuk shembet, hyn në mes politika

Të gjithë prisnim nisjen e procedurave për shembjen e stadiumit kombëtar “Qemal Stafa” dhe ringritjen aty të një impianti të ri kombëtar të futbollit, një...