Dridhje sizmike 6 Rihter në Papua Guinea e Re

320

Vibracioni sizmik i shkallës 6  Rihter ndodhi sot ne mengjes në oren 04:45 (GMT) në Papua Guinenë e Re, sipas studimit paraprak të Qendrës Sizmologjike Europiano-Mesdhetar. Fokusi i dridhjeve është vendosur 114 kilometra në jugperëndim të Porgera dhe thellësia fokale matet në 30 kilometra.