GREQI : AMBASADA SHQIPTARE NË GREQI APLIKIME PËR PASAPORTA EDHE NE ISHUJT

Greqi

Ambasada shqiptare ne Greqi me anën e një publikimi në rrjetet sociale njofton gjithë shqiptarët që jetojnë në ishujt se me anën e një “Projekti 2024 ” edhe për kete vit do të jetë pranë tyre me aplikimet për pasaportat duke dhene edhe detaje lidhur me këtë proçes.

Njoftimimi ambasadës

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Greqi edhe këtë vit do të mundësojë realizimin e projektit “ ”, me qëllim pajisjen me dokumente biometrike të shtetasve shqiptarë që jetojnë dhe punojnë në zonat përreth ishujve të Egjeut/Mesdheut.

Në kuadër të realizimit të këtij projekti, ekipi i posaçëm do të gjendet në:

 , Kretë më ,
 , Rodos më ,

 Të interesuarit, krahas detyrimit për kryerjen e aplikimit në e-Albania, duhet të dërgojnë në .@.. kërkesën e tyre me subjekt “Ishujt 2024“, si dhe të dhënat e mëposhtme:

 Emër/Mbiemër i aplikantit
 Numrin personal (NID)
 Kodin e aplikimit për pasaportë ose/dhe kartë ID (03AT…)
 Adresen e vendbanimit – Ishulli

⏳ Afati përfundimtar për aplikim është data .

‼️ Aplikimet kryhen falas nëpërmjet platformës www.e-albania.al dhe kostoja reale e pasaportës/kartës ID është 130/12 euro.

 Pagesa për rinovimin e pasaportave biometrike dhe kartave ID, si dhe shërbimeve të tjera do të mund të kryhet me çdo lloj kartë bankare përmes POS terminaleve, të cilat do të instalohen në ambientet e zyrës së përcaktuar.

̈ ̈ ‘ ̈ ̈ ̈ .

 Për çdo pyetje/informacion të mëtejshëm kontaktoni në  [email protected]

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme – Republika e Shqipërisë