Greqi / 3 të vdekur sot, shkon ne 13 numri i viktimave për shkak të coronavirusit

98

Numri i viktimave në Greqi është rritur për shkak të coronavirusit, pasi nga 10 që ishin njohur deri në mbrëmjen e së Premtes, u njoftua të Shtunën se 13 njerëz kanë humbur jeten Raportohet se është një burrë 84-vjeçar i shtruar në spital në Sotiria në Athinë, një burrë tjetër në AHEPA në Selanik dhe një grua 94-vjeçare në Spitalin Pamakkaristos të Athinës.