Merr fund liria e 31-vjeçarit shqiptar të arratisur , dënuar me 15 vite burg.

85

Ju dha leja e radhës më 3 Dhjetor të 2019, por nuk u kthye më, i akuzuar për grabitje me armë dhe me një dënim 15 vite burg.

Në duart e policisë (EL.AS) ka rënë sot shqiptari i arratisur nga burgu, i përfshirë në akuza për vjedhje hotelesh. Liria e te denuarit shqiptar ka marrë fund pas 45 ditësh dhe përsëri ai do të vuajë dënimin si më parë. U arrestua nga forcat e policisë të Divizionit të Krimeve të Drejtorisë së Sigurisë së Atikës, në zonën Neo Iraklio në Athinë, akuzuar për grabitje seriale.

U arrestua në Heraklion të Ri nga zyrtarë policorë të Divizionit të Krimeve të Drejtorisë së Sigurisë së Atikës, të akuzuar për grabitje seriale.

Sipas policisë, që nga fillimi i vitit 2020, autori 31-vjeçar kryente në mënyrë sistematike vjedhje të armatosura në hotele gjysëm të shkëputura në zona të ndryshme të Atikës.Në veçanti, ai shkoi në hotele duke pretenduar se ishte një klient dhe me kërcënim të pistoletës,

Gjatë hetimit policor në shtëpinë e tij, u gjet dhe sekuestrua një pistoletë me karikatorë, 4 shishka gazi dhe një pako me fishekë metalikë.

Vihet re se 31-vjeçari është arrestuar për grabitje të armatosur, një rast i dalluar i vjedhjes, dëmtim i rrezikshëm trupor dhe për mbajtje arme pa leje. Ai ishte dënuar dhe dënuar me 15 vjet burg për ato vepra penale, dhe kishte marrë një leje të cilën e shkeli dhe u kërkua si i arratisurqë nga 3 dhjetor 2019.

Personi i arrestuar do t’i referohet Prokurorit të Athinës.