Tërmet në Athinë

77

Një tërmet me madhësi 3.5 i shkallës Rihter ndodhi në 16:41 në Athinë. Fokusi është vendosur 23 kilometra në perëndim të Athinës dhe thellësia fokale përcaktohet në 5 kilometra, sipas Institutit Gjeodinamik të Athinës. Sipas Institutit Euro-Mesdhetar, dridhjet ishin rreth 3.4 në shkallën Rihter, që ndodheshin 25 kilometra në perëndim të kryeqytetit dhe kishin një thellësi fokale prej 6 kilometrash.

Asnjë informacion mbi dëmin nuk është raportuar deri më tani.