200 miliardë euro i kerkon Kines presidenti Tramp

929

Siç raporton Reuters për Bloomberg, Donald Tramp ka urdhëruar bashkëpunëtorët e tij të ngarkojnë shtesë 200 miliardë dollarë në prodhimet kineze. Detyrat doganore do të vendosen në sende të tilla si mobilje, çanta dhe sende teknologjike. Kjo është një kthesë e Shteteve të Bashkuara sepse është hera e parë që detyrimet për mallrat e konsumit janë marrë si raundi i parë i tarifave ka goditur kryesisht sektorin industrial.

.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: