Ambasada Shqiptare në Greqi : Aplikime për pasaporta edhe ne Kretë

Emigracioni Greqi
Ambasada Shqiptare në Greqi nëpërmjet rrjetetve sociale njofton mbi të gjitha se:
Përfundoi me sukses dita e parë e zbatimit të projektit për aplikime për dokumente biometrikë në ishullin e Kretës.
🤝 Falënderojmë të gjithë ata që me mbështetjen dhe bashkëpunimin e tyre kontribuan në mbarëvajtjen e këtij procesi, duke demonstruar qytetari dhe një frymë pozitive dhe komunikuese me grupin e punës.
➡️ Vijojmë në datat 25 dhe 26 prill me shërbimin tonë në 📍 Androgjeo 2, 71202, Polikentro, pranë qendrës së KEP, Iraklio, Kretë.
Është një premtim që kthehet në prakatikë. Urime dhe mirënjohje. Një premtim që bëhet realitet.