Arrestohet nje shqiptar me akuzen e shitjes ilegale te decoders TV

859

Policia greke ka arrestuar një shqiptar 37-vjeçar, në një hetim mbi një çështje penale që përfshin një shkelje të së drejtës së pronësisë dhe mbrojtjen e shërbimeve të abonimit.

Ishte një padi nga një përfaqësues i telekomunikacionit në Divizionin e Krimit Elektronik, ku kartat e abonimit u përdorën për kanalet televizive të paligjshme të përmes platformave të transmetimit të piraterisë. Të dhënat e mësipërme janë marrë në konsideratë nga Prokuroria e Athinës qe ka  urdhëruar një hetim paraprak
Këtë e pëlqejnë %d blogues: