Familje të varfra në Venezuelë “huazojnë” fëmijët për një jetë më të mirë …

1029

 


Këto familje janë të detyruara, nuk kanë zgjidhje tjetër veçse të dëbojnë fëmijët e tyre. Papunësia e nënës 43-vjeçare shpjegon në rrjetin amerikan të NBC, se nuk kishte rrugë zgjidhje, prandaj i dha vajzën e saj fqinjit.
“Është më mirë të jetë me një familje tjetër se sa të mbështetet në prostitucion”, thotë ajo.
Përderisa nuk mund të rrisin fëmijët e tyre, i japin në familjet e e tjera
Rasti Zulej Pulgar, nënë e shtatë fëmijëve, është një tregues siç është përmendur nga rrjeti amerikan NBC. 43-vjeçarja Pulgar ka kërkuar nga një fqinj të kujdeset për vajzën e saj gjashtë-vjeçar. Nëna e papunë shpjegon në rrjetin amerikan se nuk kishte zgjidhje tjetër, prandaj dha dhe vajzën e saj. Burri i saj është i papunë, babai i saj në pension dhe me shtatë fëmijë, që të gjithë jetojnë në një shtëpi. Nansi Garcia, fqinja 54-vjeçare që mori nën mbrojtjen e vajzën e 43-vjeçares Pulgar, punon në një dyqan ushqimore dhe ka pesë fëmijë të saj. Ajo tha se nuk mund të shikonte për të parë se fëmija nuk ka një pjatë ushqimi.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: