50 EURO KOSTOJA E VOTËS – A DO TË VOTOJË DIASPORA NË 2025?

Ilirjan Celibashi, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, thotë se vota e Diasporës nuk do të realizohet në vitin 2025 nëse Kuvendi nuk përmbyll ndryshimet për Kodin Zgjedhor brenda këtij sesioni parlamentar. “Palët të interesuara për votën e diasporës. Kuvendi i Shqipërisë t’i përmbyllë ndryshimet të paktën për këtë çështje brenda fundit të muajit korrik, nëse nuk […]

Lexo Më Shumë

ATY KU NUK KA DREJTËSI, NUK KA AS MORAL !

Aty ku nuk hapen dosjet, nuk ka drejtësi! Nga Fritz Radovani/   Lexoni kush ishin terroristët që drejtonin Shtetin komunist Shqiptar dje, dhe trashigimtarët e tyne që po e drejtojnë shtetin e “rilindur” prap sot! “Po po, do t’ju ringjallim për t’ju torturuar prap sot, se nuk jemi ngopur me aq sa kemi bërë mbi […]

Lexo Më Shumë

BIZNESI KËRKON 40 MIJË PUNËTORË TË HUAJ !

Biznesi shqiptar është i dorëzuar përpara mungesës së fuqisë punëtore. Kjo ishte një nga temat kryesore të diskutimit në një tryezë të përbashkët mes grupeve të manifakturës dhe Ministrisë së Ekonomisë, për krijimin e një zinxhiri të mbyllur që do të sillte prodhimin e plotë të veshjeve “Made in Albania”. Jo vetëm fasonët, por edhe […]

Lexo Më Shumë

DITA BOTËRORE E LIRISË SË SHTYPIT, JA ÇFARË SHËNON “3 MAJ” PËR GAZETARËT E MEDIAS

Më 3 maj, Dita Botërore e Lirisë së Shtypit sjell në qendër të vëmendjes sfidat e frikshme me të cilat përballen gazetarët në mbarë botën. Në këtë ditë nënvizohet nevoja urgjente për gazetari të lirë si një gur themeli i demokracisë. Gazetarët shpesh përballen me kërcënime, shtypje dhe dëmtime fizike për të raportuar të vërtetën. […]

Lexo Më Shumë