Greqi / Bie faqja qeveritare e internetit gov.gr

259

Uebfaqja qeveritare gov.gr ra në mbrëmjen e së dielës, menjëherë pas njoftimit të Kryeministrit për një ndalim të plotë të trafikut në vendin tonë, së bashku me njoftimet ministrore për ndalimin në Qendrën e Operacioneve të Mbrojtjes Civile.

Uebfaqja e gov.gr pritet të sigurojë informacione për kufizimet e reja të vendosura nga qeveria, si dhe formularin e deklaratës së udhëtimit.