Greqi / Bie në pranga për të 77-tën herë që nga viti 2011

237

Ky është një burrë 34-vjeçar që nuk është arrestuar një ose dy herë, por 77 herë nga 2011 deri më sot

Policia nuk ka bërë idenditetin e tij…

Duket e pabesueshme por 34-vjeçari nga Chalkida , është kapur jo një herë, jo dy herë por 77 herë në një dekadë! Arrestimi i tij i parë ishte në 1 Shkurt 2011 për vjedhje dhe i fundit në 18:15 të  Enjten pasdite në Halkokondyli me 7 gramë heroinë.

Edhe oficerët me përvojë të Sigurimit nuk u besuan syve kur panë idenditetin e tij se sa herë ishte kapur për vjedhje dhe drogë. 

Arrestimi i tij vjen në një kohë kur krimi i vogël në qendër nuk thotë të ndalet dhe veçanërisht në zonën e Exarcheia ku dhe kriminaliteti paraqitet i lartë.