Greqi: Gjendet i vdekur dhe i gjakosur në fytyrë një shqiptar

316

Ngjarrja e rëndë ka ndodhur ditën e shtunë, ku një 55-vjeçar shqiptar u gjet i vdekur në një depo ku jetonte në fshatin Shën Serafim të komunës Kamena Vourla.
Një vendas gjeti shqiptarin të vdekur dhe njoftoi policinë. Provat e hershme tregojnë se shqiptarit 55-vjeçar ju gjet gjak në fytyrën e tij, i cili edhe po ekzaminohet në se vdekja e tij ka ardhur si rezultat i një veprimtari kriminale.
Policia ka mbritur ne vendin e ngjarrjes së bashku me mjekunligjor. Trupi i viktimës është dërguar në morgun e qytetit